Mouka mix it dunkel na tmavé pečivo1kg Schar bez lepku
BEZLEPKOVÁ MOUKA NA TMAVÝ CHLÉB A ROHLÍKY
Mouka Mix it Dunkel Rustico má vysoký obsah vlákniny a výborně se hodí na pečení tmavého pečeva: především chleba, ale také nejrůznějších rohlíčků i jiného pečiva.
Kromě této nabízí značka Schär i další sypké bezlepkové směsi pro přípravu pečiva. Pokud rádi pečete moučníky a buchty, určitě vyzkoušejte speciální mouku na sladké pečivo, mouku mix C. Jestli si místo tmavého chleba chcete upéct naopak světlé pečivo, rohlíky a další dobroty z kynutého těsta, neopomeňte mouku Mix B. A nakonec, pro všestranné pečení jistě dobře využijete mouku Mix it universal.
A pokud plánujete k nedělnímu obědu připravit řízky, k jejich obalování jistě dobře využijete bezlepkovou strouhanku Paniermehl.
SLOŽENÍ:
kukuřičný škrob, lněná mouka 12 %, pohanková mouka 8 %, hrachové otruby, rýžové otruby, rostlinná vláknina (psyllium), cukr, zahušťovadlo: guarová guma, jedlá sůl
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC A PŠENICE
Může obsahovat stopy sóji, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají sójové výrobky.
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.
POSTUP PRO PŘÍPRAVU TMAVÉHO CHLEBA
Přísady:
500g „Schär Mix it Dark“, 6g oleje, 10g sušeného roždí anebo 12g čerstvého droždí, 630ml vody, 8g soli.
Všechny suroviny by měly mít pokojovou teplotu.
Příprava:
Mouku nasypeme do misky a smícháme se suchým roždím. V případě, že máme čerstvé doždí, rozpustíme ho ve vlažné vodě (30°C) a následně smícháme s moukou. Přidáme sůl a mícháme asi 2 minuty. Mícháme, dokud se nevytvoří těsto. Přidáme olej a mícháme dalších 4-5 minut.
Formu na těsto vymastíme a vysypeme moukou. Těsto přikryjeme vlhkou hadrou (anebo potravinovou fólií) a necháme na teplém místě kynout asi 30-45 minut (ab se objem zdvojnásobil). Povrch potřeme slunečnicovým olejem, aby kůrka získala lepší barvu.
Mezitím si předehřejeme troubu na 190°C (horní a dolní ohřev) a vložíme na dnou nábdobu s vodou. Pečeme asi 60 minut. Pak chléb vyndáme z trouby a vyklopíme z formy. Krájíme teprve až chléb úplně vychladne.
Výrobce:
Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy
Parametry
- energeticka_hodnota_kj
- 1471,000000
- energeticka_hodnota_kcal
- 348,000000
- tuky
- 2,500000
- z_toho_nasycene_mastne_kyseliny
- 0,500000
- sacharidy
- 68,000000
- z_toho_cukry
- 1,700000
- bílkoviny
- 6,800000
- sůl
- 1,000000
- vláknina
- 13,000000
Specifické reference
- ean13
- 8008698008997
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Ověřeno našimi zákazníky
Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.
Skvělá komunikace, rychlé dodání
Slabiny:
O žádné nevím
Celkový názor:
Obchod doporučuji. Přehledný web, velký výběr zboží. Budu se určitě vracet.

Alena V. 22.03.2025





Velmi spokojená, určitě brzy opět objednám,za mne perfektní obchod.

Veronika B. 19.03.2025





Objednávka byla vyřízena rychle, zboží má dlouhou dobu trvanlivosti - velká spokojenost. Ještě jsem dostala zvlášť poděkování.

Věra P. 13.03.2025





Nízké ceny, rychlé vyřízení objednávky a možnost osobního vyzvednutí na prodejně
Celkový názor:
Velmi přehledný e-shop, široký výběr zboží s možností osobního vyzvednutí přímo na prodejně

Alena M. 01.03.2025





spokojená, rychlé dodání, budu objednávat znovu

Jarmila H. 26.02.2025





Super obchod, velmi rychlá komunikace
Celkový názor:
Jsem velmi spokojená, budu se ráda vracet.

Lenka C. 26.02.2025





rychlost odeslání, vše bylo skladem

Petr N. 23.02.2025





Velmi přehledný e-shop, velký výběr, rychlé dodání zboží. Moc děkuji

marie w. 18.02.2025




