Sváča pecičky skořice 25g Amaranth bez lepku
Lehké bezlepkové pecičky od Amaranth, plněné lahodnou čokoládovou náplní, která se rozplývá na jazyku! Ideální svačinka
BEZLEPKOVÉ KAKAOVÉ OPLATKY MÁČENÉ V HOŘKÉ ČOKOLÁDĚ
Bezlepkové oplatky v čokoládě jsou oplatky s kakaovou náplní máčené v hořké čokoládě, vyrobené speciálně pro lidi s intolerancí na lepek, určené k rychlému občerstvení, při chvílích pohody a při posezení s přáteli. Balení obsahuje 2 oplatky.
Složení:
hořká čokoláda 42% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aróma), bramborový škrob, cukr, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový), kakao 5%, lískové oříšky 2%, sójová mouka, emulgátor: sójový lecitin; zahušťovadlo: guma guar; kypřicí látka: natriumkarbonát; sušené mléko
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ PŠENICE
Použití:
Oplatky jsou vhodné k čaji nebo kávě, pro chvíle pohody, pro pohoštění přátel nebo návštěv, jako rychlé občerstvení na doma, do práce, do školy, na výlety nebo na cesty. Sušenky lze využít k výrobě a přípravě nepečených moučníků a dezertů.
Nabídka bezlepkových sušenek od společnosti Schär obsahuje ovesné sušenky Avena , polomáčené sušenky , sušenky s máslovou příchutí , máslové sušenky , cookies s kousky čokolády , čokoládové tyčinky , cereální sušenky polomáčené , sušenky s medem , kakaové sušenky , sušenky kořeněné , sušenky s bílou čokoládou a černým rybízem , sušenky s dvojitou porcí čokolády , sušenky se slaným karamelem , sušenky máslové máčené , pomerančové piškoty s čokoládou a sušenky Maria
Skladování:
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Hmotnost: 40gr
Schär je společnost založená v roce 1922 v Jižním Tyrolsku, která se zaměřuje na výrobu bezlepkových potravin.
Výrobce:
Dr. Schär AG/ SPA
Winkelau 9, 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Itálie
Parametry
Specifické reference
Ověřeno našimi zákazníky
Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.
Alena V. 22.03.2025
Veronika B. 19.03.2025
Věra P. 13.03.2025
Alena M. 01.03.2025
Jarmila H. 26.02.2025
Lenka C. 26.02.2025
Petr N. 23.02.2025
marie w. 18.02.2025